Training

Training

Voor veel trainingen op het gebied van management, communicatie en gedrag kunt u terecht bij KIEM. Een greep uit het aanbod:
·   Projectmanagement,
·   Goed leiderschap,
·   Communicatieve vaardigheden,
·   Persoonlijke effectiviteit.

De trainingen kenmerken zich door een hoog praktisch gehalte door toepassing van (eigen) casuïstiek (ervaringsleren), aansluiten op de vraag/situatie van u als klant, veel interactie en eigen inbreng (verantwoordelijkheid) van de deelnemers. Verder wordt voortdurend grote nadruk gelegd op de implementatie en verankering in de organisatie. In de organisatie zal het werkelijk beter moeten gaan dan voor de training het geval was. U als opdrachtgever speelt hierin een cruciale rol. Trainingen van KIEM zijn in dit opzicht voor zowel de opdrachtgever als voor de cursist niet vrijblijvend. Voordat een training start zal er het nodige onderzoek bij de opdrachtgever plaatsvinden. Het is cruciaal dat alle partijen goede beelden hebben van de beginsituatie, de doelen en het gehele opleidingstraject, zodat vooraf gecreëerde verwachtingen ook werkelijk uitkomen.

Voor aanvullende informatie, of een vrijblijvend gesprek over een door u gewenste ‘in-company’ training kunt u telefonisch contact opnemen: 06 44264418, of uw vraag via e-mail (info@kiem-organisatieadvies.nl) insturen.