Over

Over

Jan Boekestijn, oprichter van KIEM

Voor een afspraak, of voor informatie in het algemeen kunt u contact opnemen met:
Jan Boekestijn
Hazelnoot 11
7261 HC Ruurlo
Tel: 06 44264418

KIEM is er op gericht ontwikkelingen mogelijk te maken.

Alles wat KIEM doet is gericht op het bevorderen van groei en ontwikkeling.
Hiervoor zijn twee wegen te volgen:

  1. het wegnemen van belemmeringen en
  2. het stimuleren van de groei.

In het begin komt het vaak vooral aan op het wegnemen van belemmeringen, het afwerpen van beschermingsmechanismes. De ware kracht, de innerlijke energie komt daardoor vrij en vaak is alleen dat al genoeg om een beweging op gang te brengen en te houden. De combinatie met een stimulerende ondersteuning zorgt voor een krachtige permanente ontwikkeling  van vele potentiële kwaliteiten, die tot verrassende uitkomsten kunnen leiden.

KIEM is de (figuurlijke) sleutelmaker om de sloten te openen waarmee mensen, maar ook teams of organisaties, zich gevangen houden. Het vraagt moed om te onderzoeken wat je gevangen houdt. Vaak heeft dit te maken met pijnlijke ervaringen, waarvan we de oorsprong soms niet eens meer kennen. Ze werken onbewust op de achtergrond en komen aan de oppervlakte op het moment van confrontatie. Dat gaan we liever uit de weg. Vandaar dat er wat lef voor nodig is om hiermee aan de slag te willen. Als deze eerste stap eenmaal is gezet gaat het snel vlotter.
KIEM wil je helpen dit proces gemakkelijker te maken en je helpen de ‘pijn’ te verzachten en te gebruiken om door te zetten. Het is vrijwel altijd zo dat juist in de pijn de oplossingen en kwaliteiten verborgen liggen. Het worden dan mooie, waardevolle ontdekkingen.

Alle diensten van KIEM zijn gericht op bevrijden en stimuleren. Om groei mogelijk te maken.